menu

 

Bröllopsfotografering

I hela värden

Eran kärlekssaga

Bröllopsdagen kommer att bli en av de viktigaste dagarna i ert liv. För att förstärka era minnen och
känslor från dagen är det viktigt med vackra fotografier.

Mitt mål som er bröllopsfotograf är att fånga alla speciella ögonblick från er dag både stora och små. Allt från konstnärliga och traditionella porträtt till dokumentära fotografier. Jag vill fånga era blickar, era leenden och era känslor.

 

Ni är varmt välkomna att höra av er via formuläret här nedan så skickar jag er min fullmatade bröllopsguide med allt ni behöver veta innan ni bokar.

 

Marita och Emil

”Vi är jätte glada att vi hittade just Frida till att föreviga vårt bröllop. Kan varmt rekommendera Frida som fotograf, proffsig, lyhörd och skapar en lätt och bra stämning för två som inte är vana att stå framför kameran.”

 

 

Tina och Magnus

”Vi är så tacksamma att vi fick Frida som fotograf på vårt bröllop. Hon hade tagit reda på vackra platser där vi skulle stå vid Kullens fyr. Blev så fina kort i Mölle. Naturen och färgerna. I Mölle kapell fick Frida de känslomässiga stunderna på bild. När man tittar på korten minnas man varje sekund.”

Stephanie och Robert

"Vi är helnöjda med Frida som våran bröllopsfotograf. Hon har ett mycket bra öga för bild och har det lugn man kan behöva mitt i bröllopsstressen. Vi fick helt underbara bilder från våran dag. Frida rekommenderas varmt!"

 

 

Skicka

Form submitted successfully, thank you.Error submitting form, please try again.

Kontakta mig!
Fotograf Frida Walett, Aneby

073 735 35 59

fotograffridawalett@gmail.com

FOLLOW OUR ADVENTURES

@olivephotostudio.com

CONTACT US

Chattanooga, Tennessee

123.456.7890

hello@olivephotostudio.com